NEWBORN & BABYFOTOGRAFIE

‘De tijd vliegt’… Het lijkt wel alsof we het steeds vaker zeggen. Een paar keer knipperen met onze ogen en we zijn maanden verder. Zo gaat het ook met de ontwikkeling van jullie pas geboren kindje…

 

Met newborn fotografie leggen we beelden vast van jullie kindje in de eerste dagen op deze wereld, in alle puurheid. De eerste momenten samen, waarin jullie elkaar leren kennen, met de kleine veranderingen en ontwikkelingen. Ik maak met name lifestyle fotografie, maar ook zullen we een aantal natuurlijk geposeerde newborn foto’s maken van jullie kindje.

 

De eerste twee a drie weken na de geboorte is de beste periode voor een newborn reportage. Om een zo natuurlijk mogelijk beeld vast te kunnen leggen kom ik naar jullie thuis. Een gevoel van veiligheid, rust en ( letterlijke en figuurlijke) warmte is juist die eerste periode zo belangrijk.

 

Ook wanneer jullie kindje wat ouder is kunnen foto’s gemaakt worden. Dit zal een lifestyle karakter hebben, waarin de authentieke gebeurtenissen in jullie leven op dat moment worden vastgelegd. Eerlijk en puur!

 

Investering  175 euro 

Deze reportage is inclusief:

  • opnametijd van 2 a 2,5 uur. 
  • professionele selectie en bewerking van de foto’s
  • fotokeuze via een online gallerij
  • 10 foto’s naar keuze, digitaal op hoge resolutie aangeleverd. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld.  
  • Reiskosten t/m een straal van 20 km vanaf postcode 6161 CX (hierbuiten 0,25 ct/km). 

 

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven!

 

Klik op onderstaande foto’s voor een volledige weergave.

 

> Interesse? Neem contact met me op

TESTIMONIALS